Wie wij zijn

'Paint That Wall' is een samenwerking van Klaas Jan Keekstra en Martijn Bosgraaf. Wij hebben jarenlange ervaring met muurschilderingen bij veel verschillende klanten. Waaronder bijvoorbeeld restaurants, kantoren, festivals, winkels maar ook particulieren. Het product kan sterk variëren, van een simpel logo tot een foto realistisch portret.

Hoe wij werken

In de meeste gevallen heeft de klant al een duidelijk beeld van de plek en de afbeelding die gewenst is, wij helpen dan graag mee met de kleurkeuze en de compositie om zo tot een goed resultaat te komen. Ook komt het voor dat we gevraagd worden om met een eigen idee en ontwerp te komen, wij richten ons dan op de locatie zelf en stemmen het ontwerp af op het doel van de ruimte. In beide gevallen werken we door middel van schetsen naar een duidelijk beeld richting de klant.

De techniek waar we mee werken verschilt, spuitbus maar ook penseel voor een meer traditionele schildering. Het voordeel van spuitbus is de snelheid waardoor je makkelijk op groot formaat kan werken. Een ander voordeel is dat je het kan gebruiken op verschillende soorten ondergronden, zoals metaal, steen, hout en kunststof, ook hoeft de ondergrond niet egaal te zijn, zo is bijvoorbeeld een rolluik ook mogelijk te beschilderen.

Daarnaast beschikken wij over een vinylsnijder, zodat elk gewenst logo, tekst of grafic exact verwerkt kan worden in de schildering. Ook kunnen we belettering verzorgen van bijvoorbeeld een winkelraam.

Ons product kan een mooi visite kaartje zijn voor uw bedrijf. Ook kan een muurschilderingen goed dienen als blikvanger of geeft het de juiste sfeer aan een werkomgeving. Ze fungeren vaak goed als ijsbreker, bijvoorbeeld bij binnenkomst van nieuwe klanten.


Neem vrijblijvend contact op voor een offerte via de contactpagina.